Het restaurant van Quartier Latin

Het restaurant van Quartier Latin

Introductie restaurant

Gastronomie en eenvoud op één bord

In de Brasserie van Quartier Latin zijn fijnproevers steevast in hun nopjes dankzij de verse keuken die duidelijk in de lokale traditie verankerd is en een ruime plaats voorbehoudt aan de allerbeste seizoensproducten. Gastronomie en pure eenvoud gaan wel degelijk goed samen!

De Brasserie van Quartier Latin is ook een levendige plek die bij de locals erg in trek is. Zij weten dat dit the place to be is voor wie gesteld is op een lekker etentje zonder veel poespas.

Zodra het mooie weer opnieuw van de partij is, wordt het restaurant uitgebreid met het grote, uitnodigende terras waar het heerlijk zitten is in een authentiek kader.

De Brasserie van Quartier Latin heet u elke dag welkom van 12.00 tot 14:30 uur en van 18.30 tot 22.00 uur. Vanaf 1 September zal de Brasserie-Restaurant gesloten zijn op maandags en dinsdags (exclusief feestdagen en schoolvakanties).

Selectie van de maand

Ardenne Experience Classic Cars

Het onmisbaar evenement van het classic car seizoen ... dankzij een roadbook en vergezeld door ons team, ontdek de mooiste wegen van Wallonië.

Zin in een buitengewone vakantie achter het stuur van uw oldtimer? 
Dit 4 dagen durende feest met 3 overnachtingen berust op een uniek en vernieuwend concept. Een luxueuze omkadering, onuitgegeven parcours en heerlijke maaltijden: dat zijn de ingrediënten die het succes van dit arrangement garanderen.

1190 € /2 pers

Meer info’s en reservatie

Ardenne Experience Classic Cars

Krijg informatie over onze speciale aanbiedingen en nieuwigheden.