Ardenne Experience Classic Cars

Zin in een buitengewone vakantie achter het stuur van uw oldtimer? 
Dit 4 dagen durende feest met 3 overnachtingen berust op een uniek en vernieuwend concept. Een luxueuze omkadering, onuitgegeven parcours en heerlijke maaltijden: dat zijn de ingrediënten die het succes van dit arrangement garanderen.

Caroline Houyoux

Van jeudi 11 Tot dimanche 14 avril 2019

aexp
Buffet aexp aexp aexp

Ardenne experience Classic Car

Van 11 tot 14 april 2019

1190 €
/ 2 pers

Zin in een buitengewone vakantie achter het stuur van uw oldtimer? Dit 4 dagen durende feest (11-14 april 2019 of 5-8 september 2019) met 3 overnachtingen berust op een uniek en vernieuwend concept. Een luxueuze omkadering, onuitgegeven parcours en heerlijke maaltijden: dat zijn de ingrediënten die het succes van dit arrangement garanderen. Kiest u voor deze formule, die speciaal voor u werd ontwikkeld, dan kunt u bovendien op een 4-sterrenservice rekenen!

Van 11/04/2019 tot 14/04/2019

Contacteer ons
Pictogram Quartier Latin


hotel

Tweepersoonskamer "Business"

Kamers in de moderne vleugel van het hotel. Elke kamer beschikt over een tweepersoonsbed, een bad en een volledige uitrusting (klimaatregeling, telefoon, flatscreen, minibar, bureau, gratis wifi, kluis en föhn). Het ontbijt is inbegrepen.

menu 3 services

Driegangenmenu

Een driegangenmenu dat jullie in ons restaurant zullen kunnen proeven. Volgens het seizoen zullen jullie de keuzes hebben tussen verschillende voorgerechten, gerechten en nagerechten waarvan de smaken de regio weerspiegelen.

Forfait boissons

Forfait dranken - driegangenmenu

Tijdens het driegangenmenu, geniet van de forfait "dranken". Die bevat het aperitief, de wijnen die met de gerechten overeenstemmen, de koffie en het water.

vin

4-gangenmenu - Drankenforfait

Geniet tijdens het 4-gangenmenu van het drankenforfait waarin alle dranken begrepen zijn (aperitief, aangepaste wijnen bij het eten, koffie en water)

4services

4-gangenmenu - exclusief dranken

Gastronomie en eenvoud gaan hand in hand … ontdek de rijke smaken van ons Fijnproeversmenu op basis van streek- en seizoensproducten.

lunch

2-gangenlunch

Geniet van de lunch in ons restaurant!

boissons

2-gangenlunch, drankenforfait

Geniet tijdens de 2-gangenlunch van het drankenforfait waarin alle dranken begrepen zijn (aperitief, aangepaste wijnen bij het eten, koffie en water)

Accès spa

Toegang tot de thermen

Een gezellig moment … Zwembad met hydrojet massage, sauna, hammam, ontspanningsruimte en theehoekje waar men van de lekkerste theesoorten kan drinken. Badjas, handdoeken, en slippers zijn ter uw beschikking. Kom van ons ontspanningsruimte gedurende 2u30 genieten.

Pictogram Quartier Latin

Aanvullende informatie :

Het onmisbaar evenement van het classic car seizoen ... dankzij een roadbook en vergezeld door ons team, ontdek de mooiste wegen van Wallonië. 
Pictogram Quartier Latin

Van 11/04/2019 Tot 14/04/2019

Contacteer ons

Expérience Nature 26-28 septembre 2019

Vivez l'Ardenne en Automne avec nos experts.

Expérience Nature 26-28 septembre 2019

Expérience "La vie du bon côté"

Laissez-nous vous chuchoter les secrets de notre jolie ville au fil de 4 expériences magiques.

Expérience

Expérience Classic Cars : 5-8 septembre

L'événement incontournable de début de saison... A l'aide d'un roadbook exclusif et accompagnés par notre équipe, découvrez les plus belles routes de Wallonie.

Expérience Classic Cars : 5-8 septembre

Selectie van de maand

Lazy Monday - 1 overnachting

100% ontspanning ... een onmisbaar programma voor de badjasverslaafden !

Ontspanning en behandelingen in onze wellness centrum, rustgevende nacht en cocooning in badjas : geniet van een verblijf in alle sereniteit.

490 € /2 pers

Meer info’s en reservatie

Lazy Monday - 1 overnachting

Krijg informatie over onze speciale aanbiedingen en nieuwigheden.