Verblijf Elektrische fietsen

Vélo, resto, dodo, massage : in juni, beleef een ontspannend en cultureel verblijf met ons team !  

Caroline Houyoux

Van jeudi 20 Tot samedi 22 juin 2019

vélo
QL vélo plat vélo

Verblijf elektrische fietsen

Van 20 tot 22 Juni 2019

870 €
/ 2 pers

Geniet van een 3-dagen verblijf in de Ardennen. Van 20 tot 22 Juni, stelt Quartier Latin u een uitzonderlijke ervaring voor. Op uw aankomst, neem plaats in een van onze 4-sterren kamers en ontdek daarna ons 3-gangen menu. Op vrijdag na het ontbijt, vertrek de hele dag voor een rondrit van 40 kilometers met elektrische fietsen, samen met ons team. Ontdek de mooiste landschappen van de Ardennen en de Famenne. Een lekkere pauze wordt voorzien in een restaurant dat we voor jullie hebben gekozen. Na de rondrit geniet u van een ontspannend lichaamsmassage in onze spa. Geniet als diner van onze Soirée Gourmande, dranken inbegrepen. Op de laatste dag wordt er ook een boswandeling georganiseerd met een gids. Daarna neemt u een lekkere lunch in ons restaurant. Geniet ook van de toegang tot de thermen tijdens het hele verblijf.

Van 20/06/2019 tot 22/06/2019

Contacteer ons
Pictogram Quartier Latin


romance

Tweepersoonskamer "Romance"

Kamers in het voormalige kerkgebouw. Zij weten u meteen te bekoren met hun buitengewone charme. Elke kamer beschikt over een tweepersoonsbed, een bad en een volledige uitrusting (klimaatregeling, telefoon, flatscreen, minibar, bureau, gratis wifi, kluis en föhn). Het ontbijt is inbegrepen.

PDJ

Ontbijt

Het ontbijtbuffet dat heerlijk naar koffie en toast geurt, staat van 07.00 tot 10.30 uur voor u klaar. En op zondag zelfs tot 11.00 uur!

menu 3 services

Driegangendiner, dranken inbegrepen

Op de eerste avond nodigen we jullie uit om van een lekker 3-gangen diner te genieten in onze eetzaal. De drank is inbegrepen.

lunch

Tweegangen lunch, dranken inbegrepen

Tijdens de ritdag, zullen we in een typisch restaurant lunchen, die we speciaal voor het evenement hebben gekozen. De drank is inbegrepen. Geniet ook van een lekkere lunch in ons restaurant na de wandeling van de laatste dag.

sg

Soirée Gourmande, dranken inbegrepen

Op de tweede avond van uw verblijf, geniet u van een 3-gangenmenu in de ongedwongen sfeer van onze gezellige Eetzaal. Uitgebreid voorgerechtenbuffet met streek- en seizoensproducten, 5 suggesties voor het hoofdgerecht dat aan tafel wordt geserveerd, kazenassortiment en desserten van onze patissier.

vélo

Fietstocht (met een elektrische fiets)

Geniet tijdens uw verblijf van 1 volledige dag met een elektrische tweewieler. Met een routeboek dat speciaal voor de gelegenheid wordt opgemaakt, vertrekt u op ontdekking van de landschappen en gebouwen in onze Ardense dorpen.

massage

Volledige lichaamsmassage (55 min.)

Relaxerende volledige lichaamsmassage van 55 minuten. De ultieme relaxatie.

Accès spa

Toegang tot de thermen

Opperste sereniteit. Geniet gedurende het hele verblijf van toegang tot de thermen met zwembad, sauna, hamam, relaxatieruimte en theehoek met duizend-en-één soorten thee. Wanneer u uit het water komt, liggen handdoeken en slippers voor u klaar.

balade

Boswandeling

Op de laatste dag van uw verblijf, trek uw wandelschoenen aan voor een gegidse wandeling in de Fond des Vaulx (500 meters ver van het hotel). Onze gids zal zijn kennis van de streek (fauna & flora) met jullie delen.

garage

Parkeerplaats in onze garage

Geniet van een gratis parkeerplaats in onze garage. Als er geen plaatsen meer zijn, beschikken wij ook over een privé parking buiten.

Pictogram Quartier Latin

Aanvullende informatie :

Verhuur van elektrische fietsen, 1 exclusieve rondrit van 40 kilometers door ons team begeleid, massage in onze spa en lekkernijen : in juni, geniet van een fantastisch 3-dagen "all-in" verblijf in Quartier Latin. Voor alle liefhebbers van de Ardennen. 
Pictogram Quartier Latin

Van 20/06/2019 Tot 22/06/2019

Contacteer ons

Expérience Nature

Vivez l'Ardenne en Automne avec nos experts.

Expérience Nature

Expérience Nature

Vivez l'Ardenne en Automne avec nos experts.

Expérience Nature

Expérience Classic Cars - deuxième date

L'événement incontournable de début de saison... A l'aide d'un roadbook exclusif et accompagnés par notre équipe, découvrez les plus belles routes de Wallonie.

Expérience Classic Cars - deuxième date

Selectie van de maand

Ardenne Experience Classic Cars

Het onmisbaar evenement van het classic car seizoen ... dankzij een roadbook en vergezeld door ons team, ontdek de mooiste wegen van Wallonië.

Zin in een buitengewone vakantie achter het stuur van uw oldtimer? 
Dit 4 dagen durende feest met 3 overnachtingen berust op een uniek en vernieuwend concept. Een luxueuze omkadering, onuitgegeven parcours en heerlijke maaltijden: dat zijn de ingrediënten die het succes van dit arrangement garanderen.

1190 € /2 pers

Meer info’s en reservatie

Ardenne Experience Classic Cars

Krijg informatie over onze speciale aanbiedingen en nieuwigheden.