Verblijf "La vie du bon côté"

Er valt van 18 tot 20 juli zoveel origineels te beleven in Quartier Latin ! Ontdek dit origineel verblijf ! 

Van jeudi 16 Tot dimanche 19 juillet 2020

statue
statue biere hotel velo

Belevenis "La vie du bon côté"

Van 16 tot 19 juli 2020

940 €
/ 2 pers

Marche is voortreffelijk voor haar natuur, maar ook voor haar verhaal en haar cultuur. Tijdens dit 3-overnachtingen verblijf, gaan we jullie de geheimen van ons erfstuk fluisteren, dankzij 4 magische belevenissen : de ontdekking en het verhaal van de standbeelden gelegen in de stad van Marche, door een wandeling ; de proeverij van lokale bieren, gebrouwen door onze vrienden en buren van de artisanale brouwerij "Atrium" : de ontdekking van de mooiste wegen van de streek met een e-bike en ten laatste, het buitengewone evenement "Statues en Marche" met levende standbeelden in het centrum van Marche. Geniet tussen de activiteiten van het comfort van uw 4-sterren kamer, en van de toegang tot de thermen. Deel op donderdag en vrijdag avond jullie ontdekkingen met de andere leden van de groep rond een lekker diner. De lunch van vrijdagmiddag en zaterdagmiddag zijn ook inbegrepen, zowel als de ontbijten. Laat u gedurende enkele dagen meenemen door het verhaal van deze streek die onze zo veel boeit.

Van 16/07/2020 tot 19/07/2020

Contacteer ons
Pictogram Quartier Latin


Chambre Confort

Tweepersoonskamer "Confort"

Kamers in de moderne vleugel van het hotel. De elegante aankleding, de warme kleuren en de stijlvolle, comfortabele meubels weten u meteen te bekoren. De kamers hebben een ruime badkamer met bad en douche, en een apart toilet. Ze zijn volledig uitgerust. Het ontbijt is inbegrepen.

menu 3 services

Driegangendiner, dranken inbegrepen

Elke avond nodigen we jullie uit om samen van een lekker 3-gangen diner te genieten in onze eetzaal. De drank is inbegrepen.

Accès spa

Toegang tot de thermen

Opperste sereniteit. Geniet gedurende het hele verblijf van toegang tot de thermen met zwembad, sauna, hamam, relaxatieruimte en theehoek met duizend-en-één soorten thee. Wanneer u uit het water komt, liggen handdoeken en slippers voor u klaar.

statues

Wandeling van de Standbeelden

Onze gids van de FAM Museum neemt u mee voor een wandeling in de straten van Marche. Gepassionneerd door onze streek zal hij jullie zijn kennis doorgeven over het verhaal van de talrijke standbeelden die in de stad te vinden zijn.

vélo

Fietstocht met een e-bike (vrijdag ochtend)

Geniet tijdens uw verblijf van 1 halve dag met een elektrische tweewieler. Met een routeboek dat speciaal voor de gelegenheid wordt opgemaakt, vertrekt u op ontdekking van de landschappen en gebouwen in onze Ardense dorpen.

lunch

Lunch in een typisch restaurant (vrijdagmiddag)

Tijdens uw tocht met de elektrische fiets gaan jullie in een typisch restaurant lunchen, die we speciaal voor het evenement hebben gekozen. De drank is inbegrepen.

atrium

Bierproeverij bij de Atrium brouwerij

Ontdek de artisanale brouwerij "Atrium", gelegen tegenover Quartier Latin. Gepassioneerd door de zythologie en erkend voor hun kennis in dit domein, zullen Paula et Valéry jullie het verhaal vertellen van de 6 bieren die ze hebben gebrouwen in deze atypische brouwerij.

statue

Evenement "Statues en Marche"

Op zaterdag wordt er in het centrum van Marche een straatfestival georganiseerd : "Statues en Marche", de grootste vereniging van levende standbeelden in Europa, waar meer dan 100 artiesten aanwezig zullen zijn. Rond uw verblijf af met dit buitengewone evenement in de open lucht.

Pictogram Quartier Latin

Aanvullende informatie :

In juli, beleef een ontspannend en cultureel verblijf met ons team dankzij 4 magische belevenissen. 
Pictogram Quartier Latin

Van 16/07/2020 Tot 19/07/2020

Contacteer ons

Expérience Nature 24-26/09/2020

Vivez l'Ardenne en Automne avec nos experts.

Expérience Nature 24-26/09/2020

Expérience Classic Cars : 10-13/09/20

L'événement incontournable pour les Classic Car Lovers ... A l'aide d'un roadbook exclusif et accompagnés par notre équipe, découvrez les plus belles routes de Wallonie.

Expérience Classic Cars : 10-13/09/20

Expérience Nature 17-19/09/2020

Vivez l'Ardenne en Automne avec nos experts.

Expérience Nature 17-19/09/2020

Selectie van de maand

Verblijf in het teken van de natuur

Herfst in de Ardennen met onze specialisten.

Luister naar het burlen van de herten, leer meer over de paddenstoelen uit onze bossen en ga die plukken. 
Leer die te koken dankzij een teamcooking met onze koks. Stap eindelijk in voor een rit met een janplezier en ontdek onze mooie streek. 
Geniet van een verblijf in het teken van de natuur. 

720 € /2 pers

Meer info’s en reservatie

Verblijf in het teken van de natuur

Krijg informatie over onze speciale aanbiedingen en nieuwigheden.