HotelDécouvrez nos chèques cadeaux

Covid-19 : Onze maatregelen

Meer informatie

Welkom in Quartier Latin !

Een ervaring om te delen

Ontdek onze verblijven
Stamp Quartier Latin

Quartier latin, een ervaring om te delen

𝐔𝐩𝐝𝐚𝐭𝐞 𝐜𝐨𝐯𝐢𝐝-𝟏𝟗 : 𝐁𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐤𝐥𝐚𝐧𝐭𝐞𝐧, 𝐡𝐞𝐭 𝐡𝐞𝐥𝐞 𝐡𝐨𝐭𝐞𝐥 𝐢𝐬 𝐭𝐨𝐭 𝟏𝟓 𝐣𝐚𝐧𝐮𝐚𝐫𝐢 𝟐𝟎𝟐𝟏 𝐠𝐞𝐬𝐥𝐨𝐭𝐞𝐧. 𝐙𝐞 𝐳𝐢𝐣𝐧 𝐞𝐥𝐤𝐞 𝐝𝐚𝐠 𝐛𝐞𝐬𝐜𝐡𝐢𝐤𝐛𝐚𝐚𝐫 𝐯𝐢𝐚 𝐭𝐞𝐥𝐞𝐟𝐨𝐨𝐧 𝟎𝟖𝟒/𝟑𝟐𝟏𝟕𝟏𝟑 𝐨𝐟 𝐯𝐢𝐚 𝐦𝐚𝐢𝐥 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭@𝐪𝐮𝐚𝐫𝐭𝐢𝐞𝐫-𝐥𝐚𝐭𝐢𝐧.𝐛𝐞. 𝐓𝐨𝐭 𝐛𝐢𝐧𝐧𝐞𝐧𝐤𝐨𝐫𝐭 !

Hotel-restaurant Quartier Latin is ideaal gelegen in het hart van het stadje Marche-en-Famenne (België). Het viersterrenhotelcomplex vond hier een onderkomen binnen de muren van een geklasseerde jezuïetenkerk uit de 18de eeuw. In dit historische kader verenigt Quartier Latin de stijlvolle elegantie uit het verleden met de technologie van vandaag.

Bij Quartier Latin laten we niets aan het toeval over om het perfecte evenwicht te vinden tussen gastronomie, welbehagen en natuur. Ons etablissement is dan ook meer dan het zoveelste hotel. Hier kunt u volledig tot rust komen en genieten van ons fijnproeversrestaurant, ons Wellness-centrum en ons grote terras. Allemaal onder één dak!

Ontdek ons hotel
  • Icon Facebook
  • Icon Linkedin
  • Icon Instagram

Ontdek onze kamers

U vindt Quartier Latin in een voormalige jezuïetenkerk uit de 18de eeuw. Met zijn 70 comfortabele en elegante kamers slaagt Quartier Latin erin om toch een familiaal hotel te blijven dat de allerbeste service aanbiedt en elk moment onvergetelijk maakt.

Onze verschillende kamertypes zijn perfect afgestemd op elk type verblijf: zowel vakantiegangers als zakenmensen vinden hier hun gading, zowel voor één enkele overnachting als voor een langer verblijf.

Hotel Quartier Latin biedt zijn gasten de meest diverse diensten aan die op eenvoudig verzoek snel beschikbaar zijn, en beschikt over de modernste installaties die aan ieders comfort-eisen tegemoetkomen.

Ontdek onze kamers
Ontdek onze kamers

Quartier Latin stelt u talrijke activiteiten voor

Verwen uw vrienden en familieleden !

Zalig genieten in Quartier Latin : het mooiste cadeau.

Ontdek onze cadeau's
Verwen uw vrienden en familieleden !
Voor de fijnproevers

Voor de fijnproevers

Geniet van onze soirée Gourmande, een overnachting in een 4-sterren kamer en een lekker ontbijt.

Meer informatie

Selectie van de maand

Experience Classic Cars : 08-11/04/2021

Het onmisbaar evenement voor alle classic car lovers ... dankzij een roadbook en vergezeld door ons team, ontdek de mooiste wegen van Wallonië.

Zin in een buitengewone vakantie achter het stuur van uw oldtimer? 
Dit 4 dagen durende feest met 3 overnachtingen berust op een uniek en vernieuwend concept. Een luxueuze omkadering, onuitgegeven parcours en heerlijke maaltijden: dat zijn de ingrediënten die het succes van dit arrangement garanderen.

1320 € /2 pers

Meer info’s en reservatie

Experience Classic Cars : 08-11/04/2021
Ontdek de schoonheid van de Belgische Ardennen

Hebt u vragen ? Aarzel niet ons te contacteren

We zijn elke dag beschikbaar tussen 7u en 22u en antwoorden zo spoedig mogelijk op uw aanvraag.

Meer informatie
Hebt u hulp nodig ? Contacteer ons !

Classic Car Hotel

Quartier Latin is de ideale uitvalbasis voor wie door de Belgische Ardennen wilt gaan toeren aan het stuur van een buitengewone wagen.

Meer informatie
Hebt u hulp nodig ? Contacteer ons !

Ardenne Cycling Hotel

Quartier Latin – niet voor niets bedacht met het label ‘fietsvriendelijk hotel’ – zorgt ervoor dat u zich op uw fietstochten zo vrij als een vogel voelt.

Meer informatie

Afstand

Brussel 1h10 120 km
Luik 56' 50 km
Namen 34' 48 km
Aarlen 55' 79 km
Luxemburg 1h19 121 km
Maastricht 1h20 93 km