HotelDécouvrez nos chèques cadeaux
De infrastructuur van Quartier Latin

De infrastructuur van Quartier Latin

Onze brochure raadplegen
Visueel infrastructuur

Een heel team tot uw dienst

Het team van Quartier Latin leidt elk event op een professionele en flexibele manier in de juiste banen, ongeacht de grootte van uw groep en de vereisten van uw meeting. Vanaf het onthaal over de maaltijden tot en met de animatie: Quartier Latin toont oog voor elk detail en stelt alles in het werk om de organisatie van uw meetings vlekkeloos te laten verlopen.

Werken in alle rust

Quartier Latin beschikt over 8 functionele en modulaire zalen die in diverse configuraties kunnen worden gebruikt. In deze rustgevende ruimten valt volop daglicht naar binnen. Bovendien zijn ze volledig uitgerust en bieden ze plaats aan 10 tot 300 personen.

Voor residentiële meetings beschikt Quartier Latin over 70 comfortabele kamers die de gasten de kans bieden om in een authentiek kader tot rust te komen.

Voor de maaltijden hebt u de keuze uit diverse formules. Een typisch plattelandsgerecht of liever een gastronomisch menu met verse streekproducten? Onze chef maakt er een erezaak van om steeds met seizoensgroenten en kraakverse producten te werken. En omdat we perfect begrijpen dat u in vorm wilt blijven, kunt u bij ons ook terecht voor een lichte en gezonde lunch van uitstekende kwaliteit.

Zaal Oppervlakte Dispositie
U School Theater Blok Cabaret
Forum 330m² 40 80
200
- 100
Palatin 100m² 12
12
35
- -
Vesta 90m² 20
25
40
- -
Aventin (met visioconferentie) 80m² 20
25
40
- -
Aduno 40m² - - - 20
-
Gallia 35m² - - - 12 + 1 orateur
-
Julia 25m² - - - 10
-
Roma 25m² - - - 10
-
Ontdek de schoonheid van de Belgische Ardennen

Ontdek de regio !

Bent u van plan om een paar dagen in Marche-en-Famenne door te brengen ? Ontdek onze selectie van 9 activiteiten.

Meer informatie
Hebt u hulp nodig ? Contacteer ons !

Classic Car Hotel

Quartier Latin is de ideale uitvalbasis voor wie door de Belgische Ardennen wilt gaan toeren aan het stuur van een buitengewone wagen.

Meer informatie
Hebt u hulp nodig ? Contacteer ons !

Ardenne Cycling Hotel

Quartier Latin – niet voor niets bedacht met het label ‘fietsvriendelijk hotel’ – zorgt ervoor dat u zich op uw fietstochten zo vrij als een vogel voelt.

Meer informatie

Krijg informatie over onze speciale aanbiedingen en nieuwigheden.