Vergaderingen met lokale keuken

De meest exclusieve zakelijke meetings vinden plaats bij Quartier Latin. Van de hartelijke ontvangst tot de slotavond kunt u genieten van gastronomische bereidingen die uw verblijf productief en smakelijk maken. 

Van cocktails en aperitieven tot lunches en banketten, onze chef en zijn team bereiden met veel plezier een breed scala aan smakelijke gerechten, met een sterke nadruk op lokale, seizoensgebonden gerechten. 

Onze koffiepauzes worden ook geserveerd in een rustige, comfortabele ruimte speciaal voor uw evenement, tot groot genoegen van u en uw collega's. Klassiek of gezond, onze lichte en smakelijke huisgemaakte gerechten zullen ieders smaakpapillen bekoren.

Diner.jpg
Palatin 2023 (6).jpg

Uw bedrijfsbanketten

Grijp de perfecte kans om met uw team samen te komen. Met zijn 25 jaar ervaring is het Quartier Latin-team uw partner om een gedenkenswaardige avond te organiseren. Of u nu de voorkeur geeft aan uitgebreide menu’s of rijkelijke buffetten, zittend of in de vorm van een cocktaildiner, we bieden diverse en flexibele formules die helemaal aan uw wensen kunnen worden aangepast.

Personaliseer uw evenementen!

Zet uw avond al dansend verder met onze moduleerbare grote dansvloer. In functie van uw voorkeuren kunnen we u ook Dj-diensten aanbieden om het evenement te animeren zoals u dat wilt.

Reserveer nu

Aarzel niet om contact op te nemen met onze commerciële dienst om ons uw wensen door te geven en met ons samen te werken om de formule te vinden die het beste bij u past.