Wil u graag de teamgeest versterken tijdens uw evenement? 

Met de omringende natuur als onze bondgenoot, bieden we u onvergetelijke teambuildingactiviteiten aan.

U kunt kiezen uit een waaier aan buitenactiviteiten, zoals mountainbiken, een huifkartocht om de regio te ontdekken of een geleide wandeling om eetbare planten te ontdekken. Binnen kunt u uw medewerkers een ludieke belevenis aanbieden met spellen zoals indoor petanque, “Blind Test-wedstrijden” of goocheltrucs in close-up. 

Bent u op zoek naar een specifieke activiteit die niet in ons aanbod is opgenomen? 

Dankzij onze samenwerking met verschillende lokale evenementenbureaus, kunnen we voor u de gewenste animatie vinden en die organiseren met de partner in kwestie.

Blind Test met de MandaBar

Quizz musical-Carré.jpg

Kom uw muziekkennis testen met onze Blind Test georganiseerd door de MandaBar. Ontdek een waaier aan onderwerpen, zoals de decennia vóór het jaar 2000, soundtracks van films en series en nog veel meer. De vragen zijn uiteenlopend met open vragen en meerkeuzevragen. Maak teams, kies een originele naam en zet u schrap om te antwoorden. Een ideale activiteit om de banden tussen de collega’s te versterken, in een gezellige omgeving die heel wat herinneringen zal ophalen.

Duur: 1u30

Contact

Brouwerijtour met de elektrische fiets

Vélo Foret.png

Ontdek lokale lekkernijen en vertrek op ontdekkingstocht naar de brouwerijen van de regio tijdens een geleid bezoek met de elektrische fiets. Leg ongeveer 40 km af op kronkelende wegen met pittoreske uitzichten en maak een tussenstop om de geheimen van het bierbrouwen te ontdekken in de brouwerijen Saint-Monon of Brasserie de la Lesse. Dankzij uw elektrische fiets, kunt u genieten van een aangename trip met uw collega’s. Wil u deze belevenis een ludieke toets geven? We kunnen een quiz of andere activiteiten op maat organiseren met onze gids.

Duur: 4 uur

Contact

Escape Game @Atypik Games

Escape game-carré.jpg

Duik in een meeslepend avontuur vol raadsels en spanning met de Escape Game @Atypik Games. Elk team krijgt een koffer met de mysteries om op te lossen binnen een bepaalde tijd. Wie slaagt erin om de raadsels te ontcijferen en op tijd te ontsnappen?

Duur: 2 uur

Contact

Close-up met Ben de Goochelaar

Magie-carré.jpg

Laat u verrassen door de close-upmagie van Ben de Goochelaar tijdens een intieme performance. Terwijl hij tussen de toeschouwers loopt, voert hij spectaculaire illusies uit op slechts enkele centimeters van uw ogen. Een meeslepende ervaring voor onvergetelijke herinneringen.

Duur: 2 uur

Contact

Met de koets door Marche

Escapade romantique-carré.jpg

Ontdek het charmante stadje Marche vanuit een huifkar getrokken door Ardense trekpaarden. Onder leiding van Bernard, uw gepassioneerde gids, komt u door pittoreske steegjes en ontdekt u de verborgen schatten van de stad, in het bijzonder de romaanse kerk van Waha die is versierd met prachtige glasramen van de Belgische kunstenaar Jean-Michel Folon.

Duur: 1 uur

Contact

Indoor petanque “Boogle”

Pétanque-carré.jpg

Ontdek een nieuwe manier om petanque te spelen met onze partner “Boogle”. Neem het in team tegen elkaar op in een gezellige en competitieve sfeer op modulaire synthetische terreinen. Of u nu kiest om nauwkeurig te richten of krachtig te slaan, het doel blijft hetzelfde: punten scoren en de overwinning behalen.

Duur: 2 uur

Contact

Gin Tonic proeverij

Ga met ons mee op een zintuiglijke reis door de wereld van gin en ontdek hoe je de perfecte gin en tonic maakt in een vriendelijke, interactieve sfeer. Of je nu een amateur of een kenner bent, deze workshop zal je smaakpapillen prikkelen en je kennis verrijken.

Activiteit in het engels.

Dit activiteit is georganiseerd door ons partner Back to Basi'CS.

Duur : 2u30

Contact

Discovery & hike vanuit Marche

Vertrek vanuit het Quartier Latin en neem deel aan deze activiteit die erfgoed, cultuur, wandelen en uitdagingen combineert. Kies tussen twee routes van verschillende afstanden, bezaaid met checkpoints waar je uitdagingen moet aangaan. Er kunnen verschillende opties worden toegevoegd.

Activiteit in het engels.

Dit activiteit is georganiseerd door ons partner Back to Basi'CS.

Duur : 2 uur of 4 uur

Contact

Proeverij van lokale bieren

Ontmoet het team van Brasserie Minne in Baillonville, 8km ver van het Quartier Latin. Deze activiteit omvat een rondleiding door de brouwerij met uitleg, gevolgd door een proeverij van 3 bieren (of alcoholvrije "Minnolade"). Deel een gezellig moment en ontdek deze lokale dranken in originele flessen. 

Duur: 1u30

Contacteer ons

Ontdekkings
wandeling van eetbare planten

Plantes-carré.jpg

Vertrek onder de leiding van Barbara, specialiste in wilde planten, op een leerrijke wandeling waarbij u op zoek gaat naar eetbare schatten verstopt in de natuur. Ontdek in het prachtige gebied van de Fond des Vaulx verschillende planten met culinaire en medicinale toepassingen voor een verrijkende en ludieke ervaring.

Duur: 2 uur

Contact

BattleKart bij Wex in Marche-en-Famenne

Karting.jpg

Beleef een elektrische kartingervaring bij Wex in Marche-en-Famenne met BattleKart. Op een interactieve piste kunt u het tegen elkaar opnemen in verschillende spelmodi, waarbij u zowel met het decor als met de andere piloten rekening moet houden. Of u nu kiest voor een race, strategie of nauwkeurigheid, elke keer beleeft u een kick en intense emoties.

Duur: van 15 minuten tot 2 uur

Contact

Een partij bowling bij Bowling N4 in Marche

Bowling-carré.jpg

Werk samen en speel een partij bowling bij Bowling N4, op slechts 2 km van Quartier Latin. Met 8 bowlingbanen en biljarttafels kunt u zich volledig laten meeslepen door de gezellige en competitieve sfeer van deze klassieker. Een ideaal moment om de banden tussen de collega’s te versterken tijdens een leuke activiteit.

Duur: 1 tot 2 uur

Contact

Nathalie-bureau commercial.jpg

Breng uw team samen tijdens een verblijf in ons hotel in het hart van een voormalige jezuïetenkerk uit de 18e eeuw. 

Met de natuurlijke omgeving als troef, creëren we ervaringen voor jullie met een breed scala aan activiteiten om naar hartenlust van te genieten. Ontdek samen met uw collega's de rijkdommen van onze streek tijdens een ontdekkingsactiviteit en maak van uw evenement een onvergetelijke gebeurtenis.

Als u vragen hebt, helpt Nathalie, uw contactpersoon, u graag verder.