Onze feestruimten zijn modulair ontworpen en bieden de mogelijkheid om uw gasten binnen en buiten te ontvangen, in functie van uw voorkeuren en de weersomstandigheden. Of u nu een intieme en hartelijke sfeer wenst of een openluchtfeest in een gezellige en groene omgeving, wij hebben de ruimte die u zoekt.

Smakelijke en gepersonaliseerde gerechten (zoet, hartig, buffet, menu, ...)

U kunt kiezen uit een uitgebreide keuze aan maaltijdformules die zorgvuldig zijn samengesteld zodat iedereen zijn gading vindt. Van het welkomstglaasje tot de heerlijke zoetigheden van het dessert, is elk hapje met zorg bereid en mooi gepresenteerd. Of u nu kiest voor een informeel buffet of een zittend drie- of viergangenmenu, ons team van koks biedt u een onvergetelijke culinaire ervaring.

_MG_6841 ret coul copie.jpg
Salle à Manger 11.jpg

Een team tot uw dienst 

Ons toegewijde team staat tot uw beschikking om uw behoeften te beantwoorden en het succes van uw evenement te verzekeren. We zijn flexibel en proactief en staan klaar om elk detail aan te passen in functie van uw voorkeuren en eisen. Nathalie, uw contactpersoon, staat tot uw beschikking tijdens de hele planning en uitwerking van uw evenement. 

Reserveer nu

Aarzel niet om contact op te nemen met onze commerciële dienst om ons uw wensen door te geven en met ons samen te werken om de formule te vinden die het beste bij u past.