Volledige installaties voor gegarandeerd succes

Wij bieden alle noodzakelijke uitrusting om het succes van uw evenement te garanderen. Maak gebruik van moduleerbare ruimtes, moderne technologische voorzieningen en een gepersonaliseerde service voor momenten die zowel productief als constructief zijn.

Salle Vesta (16).jpg

8 moderne en uitgeruste zalen

Buitenruimtes om even een frisse neus te halen: geniet van twee schaduwrijke terrassen waar u kunt lunchen onder de parasols of kunt ontspannen voor een aperitief en een diner in een ontspannen sfeer. Wat denkt u ervan om een deel van uw vergaderingen buiten te organiseren? Gelegen in een prachtig groene omgeving, ver weg van het lawaai van de stad, is het tuinterras hier perfect voor geschikt. 

Lokale en overheerlijke keuken (ontbijt, lunch, buffet, …)

Een heerlijk ontbijt, een smakelijke en lichte lunch, een uitgebreid hartig buffet, een cocktaildiner, … welke formule u ook kiest, onze koks zullen uw smaakpapillen laten dansen.

  • Wandelende lunches met canapés, menu's met 2 of 3 gangen, buffetten. Vanaf 30€ per persoon.
  • Wandelende diners, menu's met 3 of 4 gangen, buffetten. Vanaf 35€ per persoon.

Onthaal en koffiepauzes

Verwelkom uw medewerkers met een heerlijke snack vooraleer u de dag op de best mogelijke manier begint. Laad de batterijen opnieuw op doorheen de dag met een klassieke of “gezonde” koffiepauze met huisbereide graan- en yoghurtrepen. Deze heerlijke pauzes vangen energiedipjes op en geven nieuwe energie om uw vergaderingen efficiënt verder te zetten. 

Een ervaren team tot uw dienst

Nathalie, uw persoonlijke contactpersoon, zal zorgen voor een zorgvuldige organisatie van uw seminarie, van de oorspronkelijke planning tot het logistieke beheer en de facturatie. Er wordt rekening gehouden met elk detail voor een zorgeloze ervaring. Bovendien staat ons ervaren team voor u klaar om alle technische aspecten van uw evenement in handen te nemen, zoals geluid, verlichting, beeld of elke andere technische behoefte, zodat u volledige en professionele ondersteuning geniet.

Nathalie.jpg

Residentiële en niet-residentiële seminaries 

Organiseer een seminarie van één of meerdere dagen in functie van uw behoeften en budget. Bij Quartier Latin kunt u een beroep doen op een uitgebreid dienstenaanbod, allemaal onder hetzelfde dak. Ontdek onze verschillende mogelijkheden. 

68 kamers met 4-sterrencomfort 

Goed slapen om goed te werken, … gun uw medewerkers een viersterrennachtrust door hen te laten overnachten in één van onze moderne, mooi ingerichte kamers. Alle kamers zijn uitgerust met een verwelkomingsplateau, airconditioning, een televisie, een minibar en een badkamer met bad of douche. Ze bieden het nodige comfort voor een verkwikkende nachtrust.

confort (2).jpg

Ontspannende activiteiten

Versterking van de groepsbanden, versterking van de teamgeest, motivatieboost, verbetering van de communicatie, ontdekking van zichzelf en de anderen, ... de organisatie van een teambuilding biedt tal van voordelen. Bij Quartier Latin bieden we u verschillende activiteiten aan die bij ons of in de buurt doorgaan. 

Neem contact met ons op om uw project te bespreken