Afslanking

Afslanksessie voor het lichaam met LPG-technologie - 20 minuten

De 'LPG endermologie'-technologie biedt een natuurlijke behandeling zonder neveneffecten en met meerdere werkingen: de vertraagde celactiviteit opnieuw aanzwengelen in de kern van onze huid om alle onfraaie ouderdomsverschijnselen (rimpels, verslapte huid, weerbarstige rondingen en sinaasappelhuid) te bestrijden. De mechanische stimulatie van de cellen, bekend als endermologie, helpt om de huid opnieuw te doen ontwaken op een natuurlijke en pijnloze manier.

Prijs per product

€ 40 / 1 pers.

Geef een LPG-afslanksessie voor het lichaam van 20 minuten cadeau

De 'LPG endermologie'-technologie biedt een natuurlijke behandeling zonder neveneffecten en met meerdere werkingen: de vertraagde celactiviteit opnieuw aanzwengelen in de kern van onze huid om alle onfraaie ouderdomsverschijnselen zoals rimpels, verslapte huid, weerbarstige rondingen en sinaasappelhuid te bestrijden. De mechanische stimulatie van de cellen, bekend als endermologie, helpt om de huid opnieuw te doen ontwaken op een natuurlijke en pijnloze manier.

Wat kan de gast verwachten? 

  • Een LPG-sessie van 20 minuten voor het lichaam
  • Eén jaar geldig voor één persoon

Het ideale cadeau: een LPG-afslanksessie voor het lichaam

Dit is zoveel meer dan een cadeau! Met deze behandeling geef je iemand een boost van zelfvertrouwen en natuurlijke schoonheid dankzij de innovatieve technologie.

Wil je dit verblijf cadeau doen?

Voeg het toe aan je winkelmandje.