Verwen uw huid bij het aanbreken van de lente met dit pure ontspanningsritueel, beschikbaar gedurende de hele maand april. Massage, gezichtsbehandeling, toegang tot de spa en bubbels... een echte stralingsboost! 

Thermen | Massage | Gezichtsbehandeling

Volledige lichaamsmassage van 40'

spa.jpg

Ontspanning van de spieren, verlichting van de spanningen, stressvermindering, verbetering van de bloedsomloop, verbetering van de slaapkwaliteit, stimulering van het immuunsysteem... een massage heeft zoveel voordelen.

Laat u verwennen door onze schoonheidsspecialistes tijdens deze ontspannende lichaamsmassage met warme olie. Het is een echte bron van ontspanning en rust en het brengt lichaam en geest tot rust.

Vergeet alles en geniet van dit moment voor uzelf.

Gezichtsbehandeling van 25'

soin visage.jpg

Geniet daarna van een gezichtsbehandeling met producten van het merk Thalgo. 

Als u uzelf in de lente trakteert op een gezichtsbehandeling, heeft uw huid daar op verschillende manieren voordeel van: het verwijderen van onzuiverheden veroorzaakt door de kou en de verwarming binnenshuis, het rehydrateren van de huid, het voorkomen van schade door de zon, het activeren van celvernieuwing en het verminderen van ontstekingen en eventuele roodheid.

Na deze behandeling is uw huid klaar voor deze nieuwe seizoensuitdaging. De natuurlijke balans is hersteld en uw teint is fris en stralend. Een echte wellnesskuur!

2 uur toegang tot de thermen

Spa.jpg

Ervaar onze sensoriële regendouches voordat u ontspant in onze sauna en mediterrane cabine.
Duik in het verkwikkende water van ons zwembad. Neem plaats in onze ontspanningsruimtes met een goed boek onder het genot van een kruidenthee die elke ochtend wordt samengesteld door onze schoonheidsspecialisten.

Laat uzelf ontspannen en loslaten tijdens deze twee uur rust. Boek uw ritueel in april in de Spa du Quartier Latin.

Boek de april aanbieding in het Quartier Latin !

Laat u inspireren door deze wellnesservaring die van 1 tot 30 april wordt aangeboden in ons wellnesscentrum. Begin het nieuwe seizoen in topvorm door goed voor uzelf te zorgen. 

homme spa.png