Verwen uw huid bij het aanbreken van de zomer met dit pure ontspanningsritueel, beschikbaar gedurende de hele maand juni. Massage, pedicure en nagellak.. een echte stralingsboost! 

Thermen | Massage | Pedicure en nagellak

Volledige lichaamsmassage van 40'

spa.jpg

Ontspanning van de spieren, verlichting van de spanningen, stressvermindering, verbetering van de bloedsomloop, verbetering van de slaapkwaliteit, stimulering van het immuunsysteem... een massage heeft zoveel voordelen.

Laat u verwennen door onze schoonheidsspecialistes tijdens deze ontspannende lichaamsmassage met warme olie. Het is een echte bron van ontspanning en rust en het brengt lichaam en geest tot rust.

Vergeet alles en geniet van dit moment voor uzelf.

Pedicure van 50' en nagellak

pédicure.png

Met de komst van de zomer kunt u uw voeten behandelen met een pedicure.

Nagels geknipt, huid gehydrateerd, eelt verwijderd... Hou uw voeten gezond en mooi met deze ontspannende behandeling.

Kies tot slot uit onze selectie Mavala nagellakken. We brengen de lak aan op uw teennagels en uw vertrekt met het potje dat u hebt gekozen. 

2 uur toegang tot de thermen

Spa.jpg

Ervaar onze sensoriële regendouches voordat u ontspant in onze sauna en mediterrane cabine.
Duik in het verkwikkende water van ons zwembad. Neem plaats in onze ontspanningsruimtes met een goed boek onder het genot van een kruidenthee die elke ochtend wordt samengesteld door onze schoonheidsspecialisten.

Laat uzelf ontspannen en loslaten tijdens deze twee uur rust. Boek uw ritueel in april in de Spa du Quartier Latin.

Boek de juni aanbieding in het Quartier Latin !

Laat u inspireren door deze wellnesservaring die van 1 tot 30 juni wordt aangeboden in ons wellnesscentrum. Begin het nieuwe seizoen in topvorm door goed voor uzelf te zorgen. 

Jeudi Spa Bulles Blabla-carré.jpg