Het is de perfecte tijd om deze verfijnde sport te beoefenen. In Quartier Latin in Marche-en-Famenne verwelkomen we golfliefhebbers en bieden we hen een onvergetelijke ervaring.

Plant u een golfuitstapje? We hebben een lijst samengesteld van drie golfbanen die u kunt ontdekken tijdens uw verblijf in onze 4-sterren hotelkamers. 

Deze banen bieden een verscheidenheid aan uitdagingen, een schitterend landschap en een unieke sfeer. 

Alle drie de clubs bieden een volledig aanbod aan diensten en faciliteiten voor golfers, waaronder het huren van golfuitrusting, professionele golflessen, een proshop waar golfers uitrusting, kleding en accessoires kunnen kopen en verfrissingen na de golfpartijen. 

Of u nu een beginner bent of een ervaren golfer, vindt u zeker een baan die bij u past:

1. Golfbaan van Durbuy

Dit is een gerenommeerde golfbaan in België, gelegen in Barvaux-sur-Ourthe, 20 minuten ver van Marche-en-Famenne. Hier volgt een algemene beschrijving:

Baan: Het biedt een 18-holes golfbaan, verspreid over gevarieerd en heuvelachtig terrein. De fairways slingeren door bossen, valleien en heuvels en bieden een interessante uitdaging voor golfers van alle niveaus.

Sfeer en omgeving: Golf de Durbuy biedt een vriendelijke en ontspannen sfeer, waar golfers tijdens het golfen kunnen genieten van een prachtig uitzicht op het omringende landschap.

2. Five Nations Golf Club

De Five Nations Golfclub ligt in Méan, in de provincie Luik, België. Het is ideaal gelegen voor golfers uit verschillende regio's van België en zelfs buurlanden.

Baan: Het biedt een 18-holes kampioenschap golfbaan ontworpen door de beroemde golfarchitect Gary Player. De baan staat bekend om zijn spectaculaire ontwerp en zijn harmonieuze integratie in het omringende natuurlijke landschap.

Sfeer en omgeving: Five Nations Golfclub biedt een ontspannen en vriendelijke sfeer, waar golfers kunnen genieten van een uitzonderlijke golfervaring in het hart van de ongerepte natuur.

3. Golf van Rougemont

Het golfterrein van Rougemont ligt op 30 minuten van Marche-en-Famenne, tussen Namen en Dinant.

Baan: Een 18-holes golfbaan in een heuvelachtig, bosrijk landschap, met ongelooflijk uitzicht over de Maasvallei. 

Ambiance en omgeving: Golf de Rougemont biedt over het algemeen een vriendelijke en gastvrije sfeer, waar golfers kunnen genieten van een ongerepte natuurlijke omgeving terwijl ze hun sport beoefenen.

Boek uw kamer in ons Quartier Latin hotel in Marche-en-Famenne en geniet van een vakantie die sport en ontspanning perfect combineert.