Behandelingen à la carte

Een sessie pressotherapie - 30 minuten

Pressotherapie is weldadig voor mensen die last hebben van waterretentie, cellulitis, veneus oedeem en zware benen. Het wordt ook aanbevolen voor zwangere vrouwen. Na een aantal sessies zijn de benen slanker en lichter en is de sinaasappelhuid minder zichtbaar.

Prijs per product

€ 40 / 1 pers.

Geef een sessie pressotherapie van 30 minuten cadeau

Ontdek pressotherapie, een geavanceerde techniek voor lymfedrainage en body contouring. Geef een unieke wellnessservaring cadeau waarbij waterrentie wordt verminderd en gifstoffen worden afgevoerd voor lichte, getonifieerde benen. Verwen iemand met een behandeling in de spa van Quartier Latin die het lichaam vol energie en vitaliteit achterlaat.

Wat kan de gast verwachten? 

  • Een LPG-sessie van 30 minuten voor het gezicht
  • Eén jaar geldig voor één persoon

Het ideale cadeau: een sessie pressotherapie

Een sessie pressotherapie is een droomcadeau dat welzijn en gezondheid combineert via een doeltreffende lymfedrainage. Tijdens de pressotherapie kunnen je dierbaren zich ontspannen, terwijl de bloedsomloop wordt gestimuleerd en het gevoel van zware benen beetje bij beetje wegebt. Met dit cadeau bezorg je je dierbaren een revitaliserende en regenererende ervaring in de spa van Quartier Latin.

Wil je dit verblijf cadeau doen?

Voeg het toe aan je winkelmandje.