Verblijven

Tweewieleruitstapje

Dit verblijf omvat twee overnachtingen in een Businesskamer, een ontbijtbuffet dat heerlijk naar koffie en toast geurt en een driegangenmenu, inclusief dranken (aperitief, huiswijnen, frisdrank en koffie) op een van de twee avonden. Je kiest zelf tussen een mountainbike, elektrische fiets of elektrische step (verhuur voor één dag).

Opties:
Prijs per product

€ 545 / 2 pers.

Geef een sportief en origineel verblijf cadeau met een tocht op twee wielen (mountainbike, elektrische fiets of elektrische step)

Op zoek naar het perfecte cadeau om je dierbaren een dynamisch en spannend uitje te bezorgen? Zoek niet verder! Ontdek onze exclusieve belevenis voor liefhebbers van avontuur en outdooractiviteiten.

Een sportieve en originele ervaring in de Ardennen

Twee overnachtingen in een comfortabele viersterrenkamer ‘Standard’, waar je lekker kan wegzakken in je donsbed na een dag vol avontuur. En dat is nog niet alles... 

Escapade en deux roues.png

Details van het verblijf

  • 2 overnachtingen in een viersterrenkamer ‘Standard’.
  • Een verrukkelijk ontbijtbuffet, waar de betoverende aroma's van versgemalen koffie en knapperige toast een dag vol energie inluiden.
  • Een uitgebreid driegangenmenu met zorgvuldig geselecteerde dranken die elk gerecht naar een hoger niveau tillen, op een van de twee avonden van je verblijf.
  • Je trekt er een dag op uit met de mountainbike, elektrische fiets of elektrische step en ontdekt de adembenemende landschappen van de regio op je eigen tempo.
  • Je krijgt een lunchpakket mee voor tijdens de tocht. Zo kan je onderweg even op adem komen en een heerlijk hapje eten in de natuur.

Geef een originele en sportieve ervaring cadeau

Gun je dierbaren een actief uitje vol ontdekkingen met dit sportieve verblijf voor twee.

Wil je dit verblijf cadeau doen?

Voeg het toe aan je winkelmandje.