Verblijven

Verblijf Classic cars – 1 overnachting

Deze formule omvat een overnachting in een Businesskamer, een ontbijtbuffet dat heerlijk naar koffie en toast geurt en een driegangenmenu, inclusief dranken (aperitief, huiswijnen, frisdrank en koffie). Om de regio te ontdekken aan het stuur van hun oldtimer, kunnen de gasten een roadbook kiezen uit een van de 12 gedocumenteerde routes die ons hotel aanbiedt. Inclusief gereserveerde parkeerplaats in onze garage.

Opties:
Prijs per product

€ 330 / 2 pers.

Geef liefhebbers van oldtimers een droomverblijf cadeau

Op zoek naar het perfecte cadeau om je dierbaren een klassieke en elegante ervaring te bezorgen? Zoek niet verder! 

Ontdek onze exclusieve escapade voor liefhebbers van raffinement, traditie en oldtimers.

Het ideale cadeau voor fans van oldtimers en classic cars

Dit verblijf is een combinatie van comfort en passie. De gelukkigen die dit cadeau krijgen, kunnen genieten van onze speciaal uitgestippelde 'oldtimerroutes'.

Découverte en voiture ancêtre 1 nuit(3).jpg

Details van het verblijf

  • Een overnachting in een viersterrenkamer ‘Standard’, waar je kan wegzakken in luxe en comfort en prinsheerlijk kan slapen.
  • Een heerlijk ontbijtbuffet waar de betoverende aroma's van versgemalen koffie en knapperige toast je gasten uitnodigen om de dag goed te beginnen.
  • Een uitgebreid driegangenmenu met zorgvuldig geselecteerde dranken die elk gerecht naar een hoger niveau tillen, van het aperitief tot aan de koffie.
  • Kies een roadbook uit een van de 12 gedocumenteerde routes die ons hotel aanbiedt, voor een dag vol verkenning en ontdekking op je eigen tempo.

Geef autoliefhebbers een originele en passionele ervaring cadeau

Bezorg je dierbaren een klassieke en geraffineerde ervaring met dit verblijf en laat hen de prachtige streek ontdekken aan het stuur van hun eigen oldtimer. 

Wil je dit verblijf cadeau doen? 

Voeg het toe aan je winkelmandje.