Verblijven

Verblijf ‘Me time’

Dit verblijf omvat een overnachting in een Businesskamer, een ontbijtbuffet dat heerlijk naar koffie en toast geurt, een doosje onweerstaanbare macarons, een flesje prosecco Bottega Rosé, een gids met de beste shoppingtips in de regio en een verzorgingsformule in de spa. De verzorgingsformule omvat 2 uur toegang tot de thermen, een gezichtsverzorging ‘Soin Fondamental De La Mer’ van 60 minuten en een volledige lichaamsmassage van 55 minuten.

Opties:
Prijs per product

€ 350 / 1 pers.

Gun je dierbare een individueel wellnessmoment

Op zoek naar het perfecte cadeau om je dierbare een ontspannend en weldadig rustmoment te gunnen? Zoek niet verder! Ontdek ons exclusieve verblijf 'Me time', speciaal ontworpen om jezelf in de watten te leggen en een moment van pure gelukzaligheid te beleven.

Een moment puur voor jezelf

Een overnachting in een viersterrenkamer ‘Standard’, waar je dierbare kan wegzakken in luxe en comfort en kan genieten van een welverdiende nachtrust. En dat is nog niet alles... 

Un temps pour soi(4).jpg

Details van het verblijf

  • Een overnachting in een viersterrenkamer ‘Standard’.
  • Een heerlijk ontbijtbuffet waar de betoverende aroma's van versgemalen koffie en knapperige toast je uitnodigen om de dag goed te beginnen.
  • 2 uur bevoorrechte toegang tot de thermen, waar je gast volledig kan ontspannen in het rustgevende water onder het genot van een verfrissend glaasje bubbels.
  • Onze gezichtsverzorging ‘Soin Fondamental De La Mer’ duurt 60 minuten en laat je huid stralen van gezondheid en vitaliteit.
  • Een volledige lichaamsmassage met warme olie van 55 minuten voor een moment van pure ontspanning en een weldadig gevoel.
  • Een doosje onweerstaanbare macarons om op elk moment van te genieten.
  • Een flesje prosecco Bottega Rosé voor een extra vleugje luxe tijdens je verblijf.
  • Een gids met de beste shoppingtips om de verborgen schatten van de regio te ontdekken en het plezier van je verblijf nog even te rekken.

Geef een moment van pure ontspanning cadeau

Gun je dierbare een welverdiende pauze. 

Wil je dit verblijf cadeau doen? 

Voeg het toe aan je winkelmandje.