Verblijven

Verblijf « Quality time - Mijn kind en ik » - 2 personen

Dit verblijf omvat een overnachting in een Businesskamer, een ontbijtbuffet dat heerlijk naar koffie en toast geurt en een verzorgingsformule in ons wellnesscentrum: 1 uur toegang tot het zwembad en een behandeling van 1 uur in een duocabine, waar u samen geniet van een heerlijke massage en een gezichtsverzorging. Voor volwassenen gebruiken we producten van het merk Thalgo en voor kinderen producten van Too Fruit. Dit verblijf is beschikbaar voor één volwassene en één kind tussen 6 en 12 jaar.

Opties:
Prijs per product

€ 340 / 2 pers.

Geef een onvergetelijk moment tussen ouder en kind cadeau

Op zoek naar het perfecte cadeau voor een onvergetelijke ervaring tussen ouder en kind? Zoek niet verder! Ontdek ons exclusieve verblijf ‘Mijn kind en ik’, dat speciaal is ontworpen om de familieband te versterken en samen onvergetelijke herinneringen te creëren.

Een speciaal moment tussen ouder en kind

Bereid je voor op een overnachting in een viersterrenkamer, waar comfort en elegantie naadloos in elkaar overlopen en je prinsheerlijk kan slapen. En dat is nog niet alles... 

Rituel mon enfant et moi - carré(3).jpg

Details van het verblijf

  • Een overnachting in een viersterrenkamer ‘Standard’
  • Een heerlijk ontbijtbuffet waar de betoverende aroma's van versgemalen koffie en knapperige toast je gasten verwelkomen, als prelude op een dag vol beloftes.
  • 1 uur toegang tot het zwembad, om in een aangename sfeer te ontspannen als gezin.
  • Een behandeling van 1 uur in een duocabine, waar ouder en kind kunnen genieten van een ontspannende massage en een gezichtsverzorging. 

Geef je kind een onvergetelijk moment cadeau

Verwen je duo met een onvergetelijke ervaring en een gezellig onderonsje. 

Wil je dit verblijf cadeau doen? 

Voeg het toe aan je winkelmandje.