Verblijven

Voor de Fijnproevers - 2 personen

Verwen je dierbaren met een gastronomische ervaring. Dit verblijf omvat een overnachting in een Businesskamer, een ontbijtbuffet dat heerlijk naar koffie en toast geurt en een driegangenmenu, inclusief dranken (aperitief, huiswijnen, frisdrank en koffie). Voor overnachtingen van zaterdag op zondag geldt een toeslag van € 40 op het aangegeven tarief.

Opties:
Prijs per product

€ 295 € / 2 pers.

Geef iemand een fijnproeversverblijf cadeau met een overnachting, een ontbijt en een diner.

Op zoek naar het perfecte cadeau om je dierbaren te verrassen en te verwennen? Zoek niet verder! Speciaal voor jou hebben we een onvergetelijke gastronomische ervaring gecreëerd die al je zintuigen prikkelt.

Geef een diner in ons restaurant cadeau

Een heerlijke ervaring, waar elk moment wordt gevuld met een symfonie van smaken. Met dit uitzonderlijke cadeau kunnen je dierbaren volledig ontspannen en zich laten verwennen in een geraffineerde omgeving waar comfort en culinaire geneugten perfect samengaan.

Découverte en voiture ancêtre 2 nuits(4).jpg

Details van het verblijf

  • Een overnachting in een Businesskamer, waar luxe en rust de boventoon voeren.
  • Een gastronomisch ontbijtbuffet, dat heerlijk naar de betoverende aroma's van versgemalen koffie en knapperige toast geurt.
  • Een driegangenmenu met aangepaste dranken: aperitief, huiswijnen, frisdrank en koffie.

Verwen je dierbaren met een onvergetelijk moment in de luxueuze omkadering van ons hotel, waar je smaakpapillen zullen worden geprikkeld. Reserveer nu en wij zorgen voor de rest. En wees maar zeker: van dit cadeau zullen ze nog lang kunnen nagenieten.

Wil je dit verblijf cadeau doen? 

Voeg het toe aan je winkelmandje.