Verblijven

Zalige Zondag

Verwen je dierbaren met dit onweerstaanbare programma voor een zalige zondag. Dit verblijf is geldig van zondag op maandag en omvat een overnachting in een Businesskamer, een ontbijtbuffet dat heerlijk naar koffie en toast geurt en een driegangenmenu, inclusief dranken (aperitief, huiswijnen, frisdrank en koffie). Daarnaast krijg je ook 2 uur toegang tot de thermen, waar je gebruik kan maken van het zwembad, de sauna, de mediterrane cabine en de ontspanningsruimte met theehoek.

Prijs per product

€ 285 / 2 pers.

Geef een Zalige zondag cadeau: verwen je dierbaren met onze spa, een diner in ons restaurant en een ontspannende nachtrust.

Op zoek naar het perfecte cadeau om je dierbaren een onvergetelijk verblijf te geven? Zoek niet verder! Onze exclusieve formule met een viersterren viersterrenkamer ‘Standard’ is speciaal ontworpen om al je zintuigen te verwennen en je ziel tot rust te brengen.

Een overnachting in het hotel, een luxediner en een ontspannend moment in onze spa

Bereid je voor op een overnachting in een oase van rust, waar luxe en comfort naadloos in elkaar overlopen. En dat is nog niet alles... 

Croisière Pause Sublime(1).jpg

Details van het verblijf

  • Een overnachting in een viersterrenkamer ‘Standard’.
  • Een heerlijk ontbijtbuffet dat al je zintuigen prikkelt met de betoverende aroma's van versgemalen koffie en knapperige toast.
  • Een driegangenmenu met zorgvuldig geselecteerde dranken die elke hap naar een hoger niveau tillen, van het aperitief tot aan de koffie.
  • 2 uur bevoorrechte toegang tot de thermen, voor een verkwikkend en weldadig rustmoment in een betoverende omgeving.

Maak je zondag onvergetelijk

Deze formule is geldig voor een overnachting van zondag op maandag en biedt iedereen die het weekend graag in schoonheid afsluit een moment van pure ontspanning.

Gun je dierbaren de kans om er even tussenuit te glippen, zich te herbronnen en een moment van puur geluk te beleven. 

Wil je dit verblijf cadeau doen? 

Voeg het toe aan je winkelmandje.