Verblijven

Zen in de Ardennen

Bied een ontspannend verblijf met overnachting aan bij Quartier Latin. Dit verblijf omvat een overnachting in een Comfortkamer met een flesje champagne, een ontbijtbuffet dat heerlijk naar koffie en toast geurt en een driegangenmenu, inclusief dranken (aperitief, huiswijnen, frisdrank en koffie). Daarnaast kunnen de gasten ook volledig tot rust komen in onze spa met 2 uur toegang tot de thermen (zwembad, sauna, mediterrane cabine, ontspanningsruimte met theehoek en bubbels) en 90 minuten verzorging met 100% Belgische en biologische producten. De verzorgingsbehandelingen bestaan uit een scrub en een massage met dennen- of viooltjesolie.

Opties:
Prijs per product

€ 640 / 2 pers.

Geef een verblijf ‘Zen in de Ardennen’ cadeau (één overnachting met ontbijt, diner en spa)

Op zoek naar het perfecte cadeau om je dierbaren een ontspannend rustmoment te gunnen? Zoek niet verder! 

Een moment van ontspanning 'op zijn Belgisch'

Ontdek ons exclusieve verblijf ‘Zen in de Ardennen’, een ervaring die speciaal ontworpen is om de geest tot rust te brengen en het lichaam te revitaliseren.

Bereid je voor op een overnachting in een Comfortkamer, waar rust en comfort naadloos in elkaar overlopen en waar je je volledig kan terugtrekken om te herbronnen. En dat is nog niet alles...

Zen en Ardenne.jpg

Details van het verblijf

  • Een overnachting in een Comfortkamer.
  • Een verfijnde fles champagne om deze escapade in schoonheid te beginnen.
  • Een heerlijk ontbijtbuffet waar de betoverende aroma's van versgemalen koffie en knapperige toast je dierbaren verwelkomen, als prelude op een dag vol verwennerij.
  • Een uitgebreid driegangenmenu met zorgvuldig geselecteerde dranken die elk gerecht naar een hoger niveau tillen, van het aperitief tot aan de koffie.
  • 2 uur bevoorrechte toegang tot de thermen, waar je gasten volledig kunnen ontspannen in het rustgevende water onder het genot van een verfrissend glaasje bubbels.
  • Een bodyscrub van 25 minuten met dennen- of viooltjesolie. 
  • Een lichaamsmassage van 55 minuten met dennen- of viooltjesolie.

Geef een ontspannend verblijf cadeau

Gun je dierbaren de kans om weer in contact te komen met hun innerlijke welzijn. 

Wil je dit verblijf cadeau doen? 

Voeg het toe aan je winkelmandje.