Laat u verwennen en verkwikken met onze cruise Opperste sereniteit. Een programma dat is bedoeld om u een gevoel van totaal welzijn en diepe relaxatie te geven.

Thermen | Scrub | Massage | Verzorging

2 uur toegang tot de thermen

Croisière Sérénité Suprême(2).png

Uw tocht naar sereniteit begint met twee uur toegang tot de thermen van onze spa. 

Duik in het rustgevende water, laat de hydromassagestralen uw lichaam masseren en ontspan u in de sauna of de mediterrane cabine. 

Laat de spanningen van de dag wegebben, dankzij het effect van de warmte en het water en bereid u voor op een ervaring van absolute ontspanning.

Croisière Sérénité Suprême(1).png

Lichaamsscrub - 25'

Beëindig uw tocht naar sereniteit met een lichaamsscrub van 25 minuten. Deze exfoliërende verzorging verwijdert dode huidcellen voor een zachte, gladde en stralende huid. Laat u omhullen door de rustgevende geuren van de gebruikte producten en geniet van dit gevoel van verkwikking en vernieuwing.

Croisière Sérénité Suprême.png

Massage met warme stenen - 40'

Ontspan u nog meer met onze massage met warme stenen van 40 minuten. De warme stenen worden op strategische plekken op uw rug gelegd om gespannen spieren te ontspannen en opgestapelde spanningen los te maken. De warmte doet de stress verdwijnen en bevordert een intens gevoel van rust en welzijn.

Croisière Sérénité Suprême(1).jpg

Ontspannende gezichtsverzorging - 40'

Gun uw huid een luxueuze verzorging met een ontspannende gezichtsverzorging van 40 minuten. Onze professionele schoonheidsspecialistes zullen producten van hoge kwaliteit gebruiken om uw huid te reinigen, te exfoliëren en te hydrateren voor een stralende en verjongde teint. Geniet van dit moment om u te ontspannen en te herbronnen, terwijl uw zorgen verdwijnen en uw huid haar natuurlijke uitstraling terugkrijgt.

Croisière Sérénité Suprême.jpg

Boek uw cruise bij Quartier Latin

Duik in een wereld van kalmte en rust met onze cruise Opperste sereniteit en laat u leiden naar een toestand van totaal welzijn.

Ontdek andere cruises