Gun uzelf een moment van pure sereniteit met onze cruise Parel van zachtheid die u omhult in een golf van ontspanning en welzijn.

Thermen | Massage | Omhulling | Gezichtsverzorging

25' ontspannende massage en omhulling met karitéboter van 15'

Croisière Perle de Douceur(4).jpg

Begin uw wellnessescapade met een ontspannende massage die uw spieren ontspant en alle opgestapelde spanningen losmaakt.

Geniet van elke beweging, terwijl onze professionele therapeuten speciale technieken gebruiken om u een diep gevoel van relaxatie te geven

Laat u vervolgens omhullen in een cocon van zachtheid met onze omhulling met karitéboter met monoiparfum die uw huid diepgaand voedt voor een zijige en gehydrateerde huid.

Croisière Harmonie Prodigieuse.png

Ontspannende gezichtsverzorging - 40'

Zet uw wellnessreis verder met een ontspannende gezichtsverzorging van 40 minuten. Laat onze schoonheidsspecialistes uw huid verzorgen met producten van hoge kwaliteit om te hydrateren, tot rust te brengen en uw teint te verkwikken. Geniet van dit moment om u te ontspannen en te herbronnen, terwijl uw gezicht weer zijn natuurlijke uitstraling terugkrijgt.

Croisière Perle de Douceur(1).jpg

Toegang tot de thermen - 2 uur

Geniet van twee uur toegang tot de thermen van onze thermen als aanvulling op deze wellnesservaring. Duik in het rustgevende water, ontspan in de sauna of laat u verwennen in onze ontspanningsruimte. Ongeacht uw voorkeur, onze spa is de ideale plek om te herbronnen en uw lichaam en geest te verkwikken.

Boek uw cruise bij Quartier Latin

Gun uzelf een wellnesspauze met onze cruise Parel van zachtheid en laat u meenemen naar een wereld van ontspanning en rust.

Ontdek andere cruises