Ontdek een ongeëvenaarde wellnesservaring met onze cruise Sublieme pauze. Deze formule biedt u een volledig verzorgingsprogramma om helemaal te ontsnappen aan het dagdagelijkse leven.

Thermen | Scrub | Verzorging

Croisière Pause Sublime(2).jpg

Massage met warme oliën bij Quartier Latin - 50'

Ontsnap aan de stress en het hectische dagelijkse leven door u te verwennen met een ontspannende massage van 50 minuten met warme oliën. Laat u meenemen door de vloeiende en omhullende bewegingen van onze therapeuten die de opgestapelde spanningen kunnen losmaken en uw geest tot rust kunnen brengen.

Croisière Pause Sublime(4).jpg

Gepersonaliseerde gezichtsverzorging - 60'

Geef vervolgens uw huid de aandacht die ze verdient met een gezichtsverzorging Essentie van de zee. 
Onze ervaren schoonheidsspecialistes zullen de unieke behoeften van uw huid beoordelen en u advies geven over welke producten en technieken u het beste gebruikt. 
Laat u verwennen en verkwik uw huid, dankzij deze gepersonaliseerde verzorging die uw teint zal doen stralen van gezondheid.

Croisière Pause Sublime(1).jpg

Toegang tot de thermen - 2uur

Geniet van de toegang tot onze thermen als aanvulling op deze ultieme wellnesservaring. Duik in het rustgevende thermale water, laat u omhullen door de hydromassagestralen en geniet van de serene en rustgevende omgeving van onze ontspanningsruimte. 
Gun uzelf een moment van rust en volledige vernieuwing om uw lichaam en geest te verkwikken.

Boek uw cruise bij Quartier Latin

Of het nu voor een uitstapje alleen, een dag met vrienden of een romantisch uitstapje met twee is, de cruise Sublieme pauze nodigt u uit om u te ontspannen, te herbronnen en te verkwikken in een luxueuze en verfijnde omgeving.

Croisière Pause Sublime(3).jpg

Ontdek andere cruises