Hoe kunt u uw dag beter beginnen dan met een heerlijk ontbijtbuffet, gevolgd door een ritueel van behandelingen in ons wellnesscentrum? Trakteer uzelf op een moment van sereniteit dat u kalmte en positieve energie zal geven om door te gaan met uw week.

Ontbijt | Spa | Scrub | Massage

Petit déjeuner (53).jpg

Een droomontbijt! 

Begin uw dag met een heerlijk ontbijtbuffet. Eieren, spek, gerookte zalm, broodjes, stokbrood, yoghurt, fruitsalade, ham, kaas, jam, koffiekoek, zoete koeken, pannenkoeken, koffie, thee, vruchtensap... Er is voor elk wat wils. 

Vendredi Resto Spa(2)-carré.jpg

Toegang tot de thermen - 2 uur

Vervolg uw ochtend met een twee uur durend bezoek aan onze thermale baden. Laat u omhullen door het rustgevende water, ontspan in de sauna en de mediterrane cabine, ervaar de zintuiglijke douches en kom tot rust met een goed boek in onze ontspanningsruimte. 

gommage du corps 25'-carré.jpg

Lichaamsscrub - 25'

Neem daarna plaats in een van onze behandelingskamers om te genieten van een volledige lichaamsscrub. Dit is ongetwijfeld het geheim van een mooie, zachte en heldere huid. De scrub verwijdert onzuiverheden en dode cellen die zich opstapelen op het huidoppervlak. De huid wordt verfijnd en de textuur gladgestreken. Uw huid wordt volledig geregenereerd.

massage localisé 25'.jpg

Lichaamsmassage - 25'

Geniet na de scrub van een ontspannende lichaamsmassage en geniet van aangename sensaties. Feel-good hormonen worden gestimuleerd, spanningen worden verlicht... Laat u verwennen door ons team van schoonheidsspecialistes tijdens dit moment van absolute ontspanning en geniet van het huidige moment. 

Boek nu uw Cruise "Lekker ontbijten, lekker ontspannen"

Gun uzelf een moment van ontspanning met uw vrienden, uw moeder, uw lief of gewoon met uzelf en begin uw dag op de beste manier !

De voorgestelde prijs is 120€ per persoon. Deze cruise is alleen geldig van maandag tot vrijdag. 

Ontdek andere cruises