Met onze hectische levensstijl is het belangrijk om tijd door te brengen met onze naasten. Ons ritueel “Quality time – Mijn kind en ik” biedt u een kostbare kans om een ontspannend moment en quality time te beleven met uw kind terwijl u alle twee kunt genieten van kwaliteitsvolle wellnessverzorgingen.

Zwembad | Verzorging

Croisière Pause Sublime(1).jpg

Toegang tot het zwembad van Quartier Latin - 1uur

Begin deze ervaring voor twee door te genieten van een uur toegang tot ons zwembad.
Laat u omhullen door het rustgevende water en geniet van dit ontspannende moment met uw kind. Het is de activiteit bij uitstek om samen kostbare herinneringen te maken.

Rituel mon enfant et moi.png

Verzorgingen in de duo-cabine - 1uur

Begeef u vervolgens naar onze duo-cabine voor een uur ontspannende verzorgingen. Geniet van een ontspannende gezichtsverzorging van 25 minuten en een lichaamsmassage van 25 minuten.
We gebruiken producten van het Thalgo-gamma voor de volwassenen en van het Too Fruit-gamma voor de kinderen. 
Het Too Fruit-gamma is een dermatologisch hygiëne- en huidverzorgingsmerk voor kinderen van 3 tot 12 jaar en biedt gecertificeerde biologische producten.

Mon enfant et moi(4).jpg

Quality time met uw kind

Dit ritueel is meer dan een gewone spa-ervaring. Het is quality time die u deelt met uw kind. Maak gebruik van deze gelegenheid om samen te ontspannen, te praten, te lachen en onvergetelijke herinneringen te maken die uw familiebanden versterken.

Een speciale aanbieding voor peters en meters

Pssst ... Bent u meter of peter? Dit is een mooie gelegenheid om uw mete- of petekind te trakteren op een bijzonder wellnessmoment met dit speciale ritueel.

Boek nu uw Ritueel Quality time bij Quartier Latin

Gun uzelf en uw kind een moment van ontspanning, quality time en geluk met ons ritueel “Quality time – Mijn kind en ik”. 
Boek nu en maak onvergetelijke herinneringen met uw gezin 
De voorgestelde prijs is voor een volwassene en een kind tussen 6 en 12 jaar. Als u met een tiener van 13 tot 17 jaar komt, bedraagt de prijs voor twee personen € 220 euro.

Ontdek andere cruises