Duik in een universum van ontspanning en rust met ons exclusieve ritueel Thalgo “Iles Pacifiques”. Geïnspireerd door de schoonheid en de sereniteit van de Zuidzee-eilanden, biedt dit ritueel u een ongeëvenaarde zintuiglijke ervaring.

Thermen | Balnéo | Scrub | Massage

Rituel Thalgo Iles Pacifique(1).jpg

Balneotherapie met bruistabletten met lagunegeur - 20'

Duik vervolgens in een rustgevende balneotherapie met bruistabletten met een betoverende lagunegeur. Laat u meenemen door de verkwikkende weldadige effecten van deze aquatische ervaring die uw spieren zal ontspannen en uw geest tot rust zal brengen.

Croisière Trésor d_Ardenne(1).png

Scrub met wit zand en vanille van Tahiti - 25'

Begin uw reis met een exotische scrub met wit zand en vanille van Tahiti. Deze luxueuze scrub verwijdert dode huidcellen. Uw huid is zachter, glad en heerlijk geparfumeerd.

Rituel Thalgo « Iles pacifiques » au Quartier Latin

Massage met monoi-olie en warme zandzakjes - 55'

Gun uzelf een ontspannende massage met monoi-olie die al eeuwenlang wordt gebruikt door de bewoners van de Zuidzee-eilanden voor haar hydraterende en rustgevende eigenschappen om in schoonheid af te sluiten. Laat u omhullen door de vloeiende en omhullende bewegingen van onze therapeuten, terwijl de warme zandzakjes de acupunctuurpunten stimuleren en diepe relaxatie bevorderen.

Een escapade naar de paradijselijke Zuidzee-eilanden

Laat ons ritueel Thalgo "Iles Pacifiques"  u meenemen naar de idyllische landschappen en voorouderlijke rituelen van Polynesië. Ontsnap aan het dagelijkse leven en schenk u een gevoel van ontspanning en volledige rust.

Boek uw ritueel bij Quartier Latin

Boek nu uw reis naar de Zuidzee-eilanden in onze spa.

Ontdek andere cruises