Ontdek een ongeëvenaarde wellnesservaring met onze cruise “Uiterste ontspanning hoofd en voeten”. Deze exclusieve formule biedt u een volledige zintuiglijke ervaring.

Thermen - Reflexologie - Massage

Croisière Détente extrême tête et pieds.png

Voetzoolreflexologie - 50'

Begin uw reis met professionele voetzoolreflexologie gedurende 50 minuten. Deze oude techniek stimuleert de reflexzones van de voeten om het natuurlijke evenwicht van uw lichaam te herstellen en de opgestapelde spanningen los te laten. Geniet van een gevoel van diep welzijn, terwijl elke druk op de specifieke punten van uw voeten uw geest tot rust brengt en uw bloedsomloop verbetert.

Croisière Détente extrême tête et pieds(1).png

Ontspannende massage - 25'

Laat u na de voetzoolreflexologie verwennen met een ontspannende massage van 25 minuten. Onze professionele therapeuten gebruiken zachte technieken om spierspanningen te verlichten, diepe ontspanning te bevorderen en de innerlijke harmonie te herstellen. U zal u omhuld voelen door een golf van ontspanning, zodat u de stress en de zorgen van het dagelijkse leven kunt loslaten.

Toegang tot de thermen van Quartier Latin - 2uur

Neem de tijd na te hebben genoten van deze rustgevende verzorgingen om gedurende twee uur te herbronnen in onze thermen: thermale zwembaden, sauna of mediterrane cabine. De weldadige effecten van het water verkwikken uw lichaam en geest en geeft een puur gevoel van ontspanning en vernieuwing.

Boek uw cruise bij Quartier Latin 

Boek nu uw cruise “Uiterste ontspanning hoofd en voeten” en gun u een moment van puur geluk om uzelf te verwennen.

Ontdek andere cruises