Wil je jezelf trakteren op een moment van ontspanning? Ons Donderdag spa bubbels en blabla aanbod is ontworpen om aan uw behoeften te voldoen. Geniet van een dagje welzijn en gezelligheid in het Quartier Latin en maak onvergetelijke herinneringen.

Thermen | Behandeling | Massage | Aperitief 

accès aux thermes.jpg

Toegang tot de thermen 

Begin je dag in stijl met twee uur volledige toegang tot onze thermen. Neem een duik in ons verwarmde zwembad, geniet van de warmte van onze sauna en ontdek de weldaad van onze mediterrane cabine. Laat je meeslepen door een gevoel van diepe ontspanning, ver weg van de drukte van alledag. Met vrienden, met z'n tweeën of alleen, deel momenten van samenzijn in onze rustgevende, vriendelijke omgeving.

Jeudi Spa Bulles Blabla(3).jpg

Keuze uit verzorgingen

Na te hebben genoten van de thermen mag u uw ontspanningsmoment kiezen. U kunt kiezen uit een ontspannende massage van 40 minuten om uw spieren en geest tot rust te brengen of u kunt zich in de watten laten leggen met een gezichtsverzorging van 40 minuten voor een stralende en gerevitaliseerde huid. Wat u ook kiest, onze welzijnsprofessionals zullen ervoor zorgen dat u een onvergetelijk moment beleeft.

Jeudi Spa Bulles Blabla-carré(2).jpg

Degustatie met bubbels en een selectie aperitiefhapjes

Sluit je dag in stijl af door af te spreken in het restaurant voor een glas bubbels en een heerlijk aperitief. Profiteer van dit moment van gezelligheid om te kletsen, te lachen en dierbare herinneringen te creëren. Geniet van elke hap en nip in een ontspannen en warme sfeer.

Boek uw Donderdag spa bubbels en blabla bij Quartier Latin 

Trakteer jezelf op een dagje ontspanning en gezelligheid, alleen, met z'n tweeën of met vrienden dankzij onze Jeudi Donderdag spa bubbels en blabla formule. Geniet van toegang tot de thermale baden, keuze uit een ontspannende massage of een gezichtsbehandeling, gevolgd door een proeverij van bubbels en een aperitiefschotel in het restaurant.

Boek nu voor een onvergetelijke ervaring bij Quartier Latin.

Prijs : 99€/persoon

Ontdek andere gouden dagen