Laat uw dinsdag een dag zijn die is gewijd aan uw welzijn met ons aanbod Dinsdag in de spa bij Quartier Latin. Gun uzelf een moment van ontspanning en schoonheid met een selectie verzorgingen die u van kop tot teen een stralend gevoel geven.

Thermen | Manicure | Behandeling

Mardi du Spa(2).jpg

Toegang tot de thermen van Quartier Latin

 Geniet van twee uur toegang tot de thermen van ons wellnesscentrum als aanvulling op deze wellnessdag. Duik in ons verwarmd zwembad, ontspan u in de sauna en de mediterrane cabine en laat u meevoeren door een gevoel van totale ontspanning. Neem de tijd om te herbronnen en u op uzelf te concentreren in een vredevolle en rustgevende omgeving.

Mardi du Spa(1).png

Manicure of pedicure 

Begin uw dag door uw handen en voeten in de watten te leggen met een manicure of pedicure van 40 minuten. Laat onze schoonheidsspecialistes uw nagels verzorgen en ze doen stralen. Kies een kleurtje dat u graag ziet en ontspan u terwijl we u tot aan de vingertoppen mooi maken.

Mardi du Spa.png

Anti-aging gezichtsverzorging 

Na uw manicure- of pedicuresessie, kunt u uw gezicht de verzorging gunnen die het verdient met onze anti-aging gezichtsverzorging. Onze professionele schoonheidsspecialistes zullen de verzorging kiezen die het beste is aangepast aan uw huidtype om u een gepersonaliseerde ervaring te bieden. Geniet van 75 minuten puur geluk, terwijl uw huid wordt gevoed, gerevitaliseerd en verjongd.

Boek uw Dinsdag in de spa 

Gun uzelf een puur moment van ontspanning en schoonheid met ons aanbod Dinsdag in de spa. Draag zorg voor uzelf en laat u verwennen door onze gezondheidsexperts. 

Boek nu voor een onvergetelijke dag welzijn bij Quartier Latin.

Prijs : 129€/persoon

Ontdek andere gouden dagen