Begin uw week met een verwenmomentje met ons aanbod Maandag in de spa bij Quartier Latin. Geniet van een dagje volledige ontspanning met toegang tot de spa, een verkwikkende gezichtsverzorging en een heerlijke maaltijd in het restaurant.

Thermen | Behandeling | Lunch

Lundi du Spa(3).jpg

Toegang tot de thermen van Quartier Latin

Dompel u bij uw aankomst onder in een universum van ontspanning door te genieten van 2 uur onbeperkte toegang tot de thermen van ons wellnesscentrum. 

Laat u omhullen door de rustgevende warmte van de sauna, ontspan u in onze zintuiglijke douches en verkwik u in onze mediterrane cabine.

Lundi du Spa(2).jpg

Gezichtsverzorging 

Ga na uw thermale sessie naar één van onze verzorgingscabines voor een moment van pure ontspanning. Laat uw huid in de watten leggen door onze professionele schoonheidsspecialistes met een gezichtsverzorging Essentie van de zee van 60 minuten. Geniet van de weldadige effecten van de natuurlijke producten om uw huid te revitaliseren en haar natuurlijke uitstraling terug te krijgen.

Lundi du Spa.jpg

Maaltijd in het restaurant van Quartier Latin

Om deze dag in schoonheid af te sluiten, nodigt ons team u uit om te genieten van een heerlijke maaltijd in het restaurant. U kunt kiezen uit onze dagschotel of een smakelijke salade met een frisdrank en een koffie. Geniet van een gemoedelijk en lekker moment in een gezellige en huiselijke sfeer.

Boek uw Maandag in de thermen bij Quartier Latin 

Gun uzelf een welverdiend dagje ontspanning met ons aanbod Maandag in de spa. Ontspan u, leg uzelf in de watten en geniet van elk moment van deze beleving van welzijn. 

Boek nu voor een onvergetelijke dag bij Quartier Latin.

Ontdek andere gouden dagen