Gun uzelf een moment van rust en ontspanning in het midden van de week met onze formule Woensdag in de spa bij Quartier Latin. Ontsnap aan de dagelijkse stress en gun u een dagje pure ontspanning om te herbronnen en uw innerlijke evenwicht terug te vinden.

Thermen | Behandeling | Massage

Mercredi du Spa.jpg

Toegang tot de thermen van Quartier Latin 

Begin uw dag met twee uur volledige toegang tot onze spa. Ontspan u in onze verwarmde zwembaden, zuiver uw lichaam in onze sauna en mediterrane cabine en laat u meevoeren door een gevoel van diepe ontspanning. Neem de tijd om u te ontspannen en u op uzelf te concentreren in een rustgevend en rustig kader.

Mercredi du Spa(3).jpg

Ontspannende gezichtsverzorging

Na te hebben genoten van de weldadige effecten van de spa, mag u naar onze verzorgingscabine komen voor een ervaring van ultieme ontspanning met een ontspannende gezichtsverzorging van 40 minuten. Onze professionele gezondheidsspecialistes verwennen uw huid voor een moment van puur welzijn. Geniet van rustgevende massagetechnieken en voedende 

Croisière Sérénité Suprême.png

Massage met warme stenen 

Sluit uw dag in schoonheid af met een ontspannende massage met warme stenen van 40 minuten. Laat u omhullen door de rustgevende warmte van de stenen en laat de spierspanningen wegsmelten dankzij de ervaren vingers van onze masseuses. Deze massage bevordert de bloedsomloop, ontspant de diepe spieren en brengt u in een toestand van diepe en totale relaxatie.

Boek uw Woensdag in de spa 

Geniet van een dag van absolute ontspanning met toegang tot de spa, een ontspannende gezichtsverzorging en een massage met warme stenen om te herbronnen en uw innerlijke evenwicht te herstellen. 

Boek nu voor een onvergetelijke ervaring bij Quartier Latin.

Prijs : 139€/persoon

Ontdek andere gouden dagen