Duik in het rijke en verkwikkende water van de Atlantische Oceaan met ons Thalgo-ritueel "Joyau Atlantique". Geïnspireerd op de natuurlijke schatten van de Atlantische kusten, biedt dit wellnessritueel een verkwikkende en rustgevende ervaring, ideaal om het lichaam en de geest weer in evenwicht te brengen.

Thermen | Balnéo | Scrub | Massage

Rituel Thalgo Joyau Atlantique(1).jpg

Balneotherapie met olivijnextract - 20'

Begin uw reis met regenererende balneotherapie met olivijnextract, een edelsteen die bekend staat om haar weldadige en verkwikkende effecten. Laat u omhullen door het rustgevende water en geniet van de weldadige effecten van dit verkwikkende bad.

Croisière Trésor d_Ardenne(1).png

Lichaamsscrub met roze zand en kwartskristallen - 25'

Zet uw ervaring verder met een exfoliërende lichaamsscrub die roze zand en kwartskristallen combineert. Deze luxueuze verzorging verwijdert zacht de onzuiverheden van de huid voor een gladde, zachte huid die perfect is voorbereid om de weldadige effecten van de volgende verzorgingen te ontvangen.

Rituel Thalgo « Iles pacifiques » au Quartier Latin

Verkwikkende massage - 55'

Laat u meevoeren door een verkwikkende massage van 55 minuten die Braziliaanse en Afrikaanse technieken combineert om uw lichaam te dynamiseren en te verkwikken. Ritmische en omhullende bewegingen gecombineerd met verkwikkende stenen stimuleren de bloedsomloop en herdynamiseren vermoeide spieren.

Croisière ressourçante(3).jpg

Toegang tot de thermen

Om in schoonheid af te sluiten, kunt u zich ontspannen in onze thermen  waar een sauna, een mediterrane cabine en een zwembad u uitnodigen om uw gevoel van welzijn nog wat langer te laten duren. Laat uw geest zich ontspannen en uw lichaam zich regenereren in deze oase van rust en sereniteit.

Boek uw ritueel bij Quartier Latin

Aan het einde van uw ritueel Thalgo “Joyau Atlantique” ervaart u een diep gevoel van rust en vitaliteit. Uw lichaam is verkwikt en uw huid geregenereerd met kostbare mineralen. 

Boek nu om deze unieke ervaring te beleven in onze spa.

Ontdek andere cruises