Dompel u onder in een serene en exotische droom met ons ritueel Thalgo “Indische Zee”. Geïnspireerd op de Oosterse betoverende geuren en rijkdommen uit de zee, biedt dit wellnessritueel u een unieke zintuiglijke ervaring waarbij elke stap u meeneemt naar een universum van ontspanning en harmonie.

Thermen | Balneo | Scrub | Massage

Rituel Thalgo Mer des Indes(1).jpg

Verkwikkende hydromassage - 20'

Bij uw aankomst ontvangen onze schoonheidsspecialistes u in de balneotherapieruimte voor een verkwikkende hydromassage van 20 minuten. Laat u wiegen door het zacht golvende water vol weldadige effecten van mariene mineralen die uw spieren ontspannen en uw geest tot rust brengen.

Croisière Harmonie Prodigieuse(1).png

Exfoliërende scrub - 25'

Begeef u vervolgens naar een verzorgingsruimte voor een exfoliërende scrub met bedwelmende geuren van gemberpoeder, zeezouten en suiker. Deze verkwikkende verzorging verwijdert dode huidcellen voor een zachte en stralende huid die klaar is om de weldadige effecten van de volgende massage te ontvangen.

Croisière Trésor d_Ardenne.png

Evenwichtherstellende massage - 55'

Beëindig uw zintuiglijke reis met een evenwichtherstellende massage die spanningspunten losmaakt en het evenwicht van lichaam en geest herstelt. De vloeiende en omhullende bewegingen nemen u mee naar een toestand van diepe relaxatie waar stress en zorgen wegebben.

Boek uw ritueel bij Quartier Latin

Aan het einde van uw ritueel Thalgo “Indische Zee” voelt u zich verkwikt en in harmonie, uw lichaam en uw geest zijn perfect in evenwicht. 

Boek nu om deze wellnesservaring te beleven bij Quartier Latin.

Ontdek andere cruises