Ontdek de bevroren pracht van het poolgebied met ons ritueel Thalgo “Arctisch wonder”. Geïnspireerd op de maagdelijke landschappen en de ongerepte natuur van het poolgebied, neemt dit wellnessritueel u mee op een stimulerende zintuiglijke reis waarbij ontspannende warmte en verkwikkende frisheid elkaar afwisselen om spanningen los te laten en uw innerlijke evenwicht te herstellen.

Thermen | Balneo | Scrub | Massage

Rituel Thalgo Iles Pacifique(1).jpg

Balneotherapie met bruisende kristallen - 20'

Begin uw ontdekkingstocht met verkwikkende balneotherapie met bruisende kristallen. Duik in het warme en luxueuze water vol verkwikkende, weldadige effecten van kristallen om uw spieren te ontspannen en uw geest tot rust te brengen.

Croisière Trésor d_Ardenne(1).png

Scrub met zoutvlokken - 25'

Zet uw poolexpeditie verder met een exfoliërende scrub met zoutvlokken, geïnspireerd op de maagdelijkheid van besneeuwde landschappen. Deze verfrissende verzorging verwijdert zacht de onzuiverheden van de huid voor een zachte, gladde en gesublimeerde huid. 

Massage met ontspannende ijsbellen - 55'

Laat u omhullen door een rustgevende massage met ontspannende ijsbellen die de weldadige effecten van warmte en frisheid combineert om spanningen los te laten en uw innerlijke evenwicht te herstellen. De vloeiende en subtiele bewegingen brengen u in een toestand van diepe relaxatie waar stress en zorgen smelten als sneeuw voor de zon.

Merveille Arctique.jpg
Rituel Thalgo Merveille Arctique.jpg

Boek uw ritueel bij Quartier Latin

Aan het einde van uw ritueel Thalgo “Arctisch wonder” voelt u zich zen en ontspannen, uw innerlijk evenwicht is hersteld en uw lichaam geregenereerd. De weldadige effecten van de Scandinavische voorouderlijke rituelen zullen u in een diepe en aanhoudende toestand van welzijn hebben gebracht. 

Boek nu om deze stimulerende en onvergetelijke wellnesservaring te beleven. Toegang tot de termen inbegrepen.

Ontdek andere cruises