Duik in het verkwikkende universum van de  essentiële mariene producten met het ritueel Thalgo Essentiële Mariene Producten. Bedoeld om uw huid diepgaand te revitaliseren, combineert dit exclusieve verzorgingsprogramma de weldadige effecten van mariene elementen voor een onvergetelijke wellnesservaring.

Thermen | Scrub | Omhulling | Gezichtsverzorging

accès aux thermes.jpg

Diepgaande hermineralisatie

Geniet bij uw aankomst van een toegang tot de thermen om u te ontspannen en uw huid voor te bereiden op de weldadige effecten van de daaropvolgende verzorgingen. Dompel u onder in het mineraalrijke water en laat u omhullen door de rustgevende warmte voor een unieke zintuiglijke ervaring.

gommage-spa.png

Verkwikkende mariene scrub 25'

Het ritueel gaat verder met een verkwikkende mariene scrub die zacht onzuiverheden en dode huidcellen verwijdert. De microkorrels van algen exfoliëren zacht voor een zachte, gladde en stralende huid.

spa-27.png

Wikkeling met 3 algen 25'

Laat u vervolgens omhullen door een wikkeling met 3 algen die uw huid diepgaand voedt, hydrateert en hermineraliseert. De weldadige effecten van zeealgen regenereren uw opperhuid en geven haar vitaliteit en een natuurlijke uitstraling.

Soin du visage "Signature".png

Gezichtsverzorging “Signatuur” - 60'

Eindig in schoonheid met een gezichtsverzorging “Signatuur” die speciaal is samengesteld om de behoeften van uw huid te beantwoorden. De mariene werkstoffen stimuleren de celvernieuwing voor een zichtbaar frissere, getonifieerde en stralende teint.

Boek uw ritueel bij Quartier Latin

Na uw ritueel Essentiële Mariene Producten is uw huid zichtbaar getransformeerd: frisser, meer getonifieerd, stralender. Boek nu uw sessie en geef uw huid het beste van de zee voor een dagelijkse stralende schoonheid. Toegang tot de thermen inbegrepen.

Ontdek andere cruises